Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

16 Eylül 2013 Pazartesi

Son iki gün Bisiklet Filmleri Festivalinde Neler var ?

 Nasıl kafam dönmüşse artık bugünü ayın 17 Eylül'ü olarak kalmış, hani altta tarihe de mi bakmıyorsun ? Diyenleriniz olabilir :D o derece aptala bağlamışım. Hep bu otobüs firmaları yüzünden, 12 saat oturarak ve yarı uykulu-uykusuz olunca böyle mala bağlayabiliyoruz :)

16 Eylül Hollanda Şapel'inde gösterimde olacak filmler ve hakkında bilgiler. Gideceklere de iyi seyirler.
Adres: Hollanda Şapeli adresi İstiklal Caddesi Postacılar Yokuşu, Beyoğlu 

 Program saat 18:00'da başlıyor. Filmler ise,

Stayer (Steher)

Stayer, vazgeçmeyen kimse, azimli kişi anlamına geliyor. Acaba Stajer'in de kökeninde bu olduğunu söyleyebilir miyiz? Ne alaka tabi ama stajerlere hep üzülürüm. Yeni işe başlar, hep bir şeyler öğrenme ve başlama isteğindedir ama sonrasında Dünya başına yıkılır. 2012 yapımı film İsviçre'den geliyor, 8 Dakika.




Soigneur

 Sevdiğim topraklardan ve gerçek bir olaydan yola çıkılarak hazırlanmış 2013'de çekilmiş ve 17 Dakika. Eski bisikletli yetenek olan Simon Van Beneden yaşadığı kazadan 20 sene sonra olay mahaline geri döner.



Lemonade

2013 ABD yapımı, 6 dakika. İlginç ve türlü komikliklere sahip olan filmde adamımızın kafası karışık olan bir kadınla olan olayları sergiliyor.



The Man Who Lived On His Bike 

Bu film için fazla bir şey söylemeye gerek yok ama daha önceden hakkında yazmıştık zaten :D onca filmin arasında izleyeceğiniz en güzellerinden bir tanesi. Bu 3 dakikalık filmi sakın kaçırmayın :) Film hakkında detaylı yazımız için tıklayın

The Cyclist

2013 ABD yapımı, 10 dakika. Harry adlı kahramanımızın bisikleti çalınır ve Hannah adlı kişiyle de tanıştıktan sonra işler kötü bir gidişat almaya başlar. Bu aşk hikayesinde şüpheli kim ? Onu da hep beraber göreceğiz.



The Road From Karakol

İsmi ilk duyduğumda bizimkiler komiklik olsun diye mi böyle yaptılar sandım ama ABD-Kırgızistan arasında bir hatta çevrildiği için garipsemedim. Filmin bize sorduğu tek şey "Yollar bitse, pedal çevirmeye devam eder miydin?"

 24 dakikalık kısa film, seyredilmeyi kesinlikle hakediyor.



Bizden tanıtması ve yazması. Sizden izlemesi. Bisikletle,sağlıkla ve en önemlisi pozitif kalın. İyi pedallamalar :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder