Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

29 Haziran 2016 Çarşamba

Son durumda açıklama: Terör vs.

 28 Haziran 2016 akşamı Atatürk Havalimanı'nda silahlı çatışma ve bombalama yaşandı. Öncelikle ölen kişilere Allah'tan rahmet ve yakınlarına da sabır diliyoruz. Instagram ve twitter adresinden de yayınladığımız görseli paylaşmak istiyoruz.
Terörü lanetiyoruz
 Son durumda klasik açıklamalar ve durumlar oluşuyor. Bunlardan birisi de internet yavaşlaması, aslında önlem alınması gereken yer internet mi yoksa güvenlik sistemlerinin arttırılması veya yenilenmesi mi? Kafamda yine deli sorular oluşuyor. Hadi diyelim internette sorun yok, herkes birden abanınca böyle oldu diyorlarsa (Ben böyle bir açıklama duymadım) gerçekten komik çünkü Allah göstermesin doğal felaket yaşandığında cep telefonu operatörleri çöken bir yerde internetten bile bahsedemeyiz. 

 Bir diğer açıklama olarak da kendi çevremizden, 
 
 Kimi arkadaşım bir dakika, bir saat ile oradan canlı kurtulmuş. Bunun tam tersi olan da var. Bir dakika, bir saat geç bulunması sebebiyle hayatını kaybettiler. Üzgünüm, biraz dağıldım/dık. Tabi burada ve diğer illerde yaşananları hiçbir zaman unutmayacağız... 

 İşlerin video ile olan kısımlarına gelince,

 Elimizdeki videoları işliyoruz, youtube'a konulan engele rağmen belki bir videonun yükleme süresi iki saat sürüyorken, şimdi bir günde yükleniyor. Olsun ama yayınlama kısmını birazcık erteliyoruz. Ortam sakinleşsin...

 Videoların bir kısmı ilerki zamanlarda yayına girebilir, bir sıkıntı çıkmazsa. Bunun dışında tabi bizim de dinlenme hakkımız olduğunu düşünüyoruz. Şimdilik bizim tarafımızdan yaptığımız açıklama bu şekilde.

 Güzel günler görmek dileğiyle...

Hoşçakalın, iki tekerle kalın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder