Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

28 Şubat 2014 Cuma

Tarihte ilk defa III

Nasılsınıııııııız bakalım ? İyi misiniz ? Bisiklet tarihinde bu sefer yine değişik imzalar atmış olaylara göz gezdiriyoruz :D tabii ki mizahi bir pencereden.





 Tarihte ilk defa Critical Mass (1975) düzenlendi ve olayın ciddiyetini fazla almış olan kalabalık, kibarlıktan neredeyse bisiklet bile süremeyecekti. Daha sonraları aralarına katılan fırlamalar ve yırtık bireyler oluşumu istenilen kıvamda tutturmayı başardı. Fotoğrafta ilk buluşmayı görüyorsunuz. Sanki düğüne gidiyorlar :D








 Tarihte ilk defa (Bilinmiyor) Bayan Picanto adlı emekli bir teyzemiz emekli maaşını çekmek için bisikletle en yakın ATM'ye gitmek istedi. İstedi ama geri döndüğünü bir daha gören kimse olmadı. Fotoğrafta Bayan Picanto'yu artistik hareket yaparken görüyorsunuz. Nam-ı diğer tek teker Picanto.








Yine eskilerden fakat gündem yine aynı. Evdeki şiddetli geçimsizlik yüzünden ortak noktada buluşmak isteyen Bayan Clara evi bisikletle terk edip, kayıplara karıştı. Onu daha sonra gören hiç kimse olmadı. Görse bile görmemezlikten gelenlerin de sayısı bir hayli fazlaydı.

 Fotoğrafta evi terk etmeden önceki halini görüyorsunuz.







Tarihte ilk defa (1976) Cadılar Bayramını bisiklet üzerinde kutlamak isteyen bir genç daha ilk şeker ya da şaka denemesinde yere yapıştı. Maskedeki görüş açısı ve sıcaklık nedeniyle zor duruma düşen bu genç akabinde ebesini değişik perspektiflerde görmeye başladı.

 Fotoğrafta Bayram Pozunu görmektesiniz.









Bu seferlik bu kadar bizden :) İlerleyen zamanlarda yine devam edeceğiz, bizden ve iki tekerden ayrılmayın. 

Kendinize çok iyi bakın



İyi pedallamalar



Seninki kaç vites ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder