Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

24 Şubat 2014 Pazartesi

Anahtarlara elveda





Ev kapısı anahtarı, sokak kapısı anahtarı, posta kutusu anahtarı, bisiklet kilidi anahtarı ... Böyle uzun uzadıya sürer gider bu anahtarlar. Sanırsınız kendiniz anahtarcı oldunuz. Bir tanesinden bile kurtulsanız rahat edersiniz aslında :) Mesh Motion Inc. adlı firma bu işe bir son vermek istemiş ve kendilerini atmışlar kickstarter macerasının içerisine.


Bitlock 

Karşınızda anahtar gerektirmeyen bir bisiklet kilidi. Bu kadar basit mi peki ? Kullanışı basit ve hünerleri sadece bisikleti kilitlemek değil tabi. Marifetlerine gelelim hemen,

* Iphone IOS sistemi ve Android sistemlerle çalışan yani akıllı telefonlar içerisinde yer alan işletim sistemine ihtiyaç duyan bir yazılıma sahip.

Arkadaşlarınla paylaş
* Kendi listenizi oluşturabileceğiniz bir menüye sahip. İşte burası gerçekten kilit bir özellik. Örnek vermek gerekirsek, bugün bisikletimle bir kafeye gittim ve sonrasında kilitleyip başka işlerimi halletmeye çıktım. Bu esnada başka arkadaşımın bir bisiklet ihtiyacı var ve benim bisikletim ise onun haritasında en yakın yerde gözüküyor. Sadece basit bir işlemle kilidi açıp, onun kullanmasına izin veriyorsunuz. Bu kadar basit :)

* Bisikletinin nerede olduğunu gps ile öğrenebilirsin ve arkadaşlarınla paylaşabilirsin.

* Bitlock'u yanında taşıdığın sürece, ne kadar CO2 salınımını kurtardığını günlük,aylık ve senelik olarak hesaplayabiliyor.

* Çok güçlü ve U şeklinde şekillenmiş bir çelikten imal edilmiştir. Testere ve keski ile parçalanmıyor. Bununla birlikte her türlü hava durumuna karşı suya dayanıklı olarak imal edilmiş.

* 5 Sene pil ömrüne sahip.



Bağışlarla istenilen rakama ulaşılmış. Şimdiden 119$'lık fiyatı ile sipariş verebiliyorsunuz.

 Resmi sayfasına gitmek için tıklayınız

Fikir edinmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder