Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

13 Mayıs 2017 Cumartesi

Seninki kaç vites'te neler oluyor?

 Arkamıza baktığımızda neredeyse koskoca dört sene olmuş olduğunu görünce mutlu oluyoruz. Beş yaşımızdan gün almaya başlamıştık bile :) Uzun süredir videolar gelmiyor. Peki neler oluyor arka planda ? gibi soruları net şekilde cevaplamak için dedik sizlere samimi cevaplar verelim, hatta aksilik olmazsa bunun bir de video kısmını da yapacağız

 Öncelikle Türk insanının biraz üretkenlik konusunda sıkıntısı olduğunu en baştan beri biliyoruz. bunu youtube'da en açık şekilde görebilirsiniz.

 Biraz daha kapalı kutu olarak devam edeceğiz. Fikir hırsızlığı almış başını gidiyor zaten. Hani Youtube ve Twitter ortamında sizlere bir şey sorduğumuzda bunu izleyici ve takipçilerden fikir almak adına yaparken, bazıları yattığı yerden veya kendilerini biz gibi sanarak hooop el atmaya çalışıyor.

 İlk zamandan beri bunu gördük. Bisikletçi ölümleri başladığında ortada bir manifesto yokken ve kaç senelik platformlar izleyici olarak bakarken, burada bir sesin çıkması gerektiğini söyledik. Hatta ilk çıkış manifestosuna da aşağıdan bakabilirsiniz,

https://seninkikacvites.blogspot.com/2013/08/duyarlysan-bize-katl.html

 İzleyenlere kapalı kutu olmayacağız. Sağolsunlar bizlere hala destek verenler var. Videolarda bunları belirtiyorlar.
 
 Bir de işin gerçek yüzü var. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim. İnsanlar adına güzel işler yapılıyor. Bunu bazı firmalar geç farketti ama olabilir sorun değil :) bizim yaptığımız işlerin iyi olduğunu görünce bizle dalga geçmeye çalışanlar ve sırtını dönenler veya fuar alanlarında konuşup sonrasında ne sorsak " Yok olmaza" Getirenler olduğu için bazı şeyler aksıyor.

 He tabi şunu da yapabilirdik, elimize her program mikrofon alıp da bak ustam işte nasıl oluyor? Anlat bize de yapabilirdik. Biz yapmadıktan sonra bunun da anlamı yok :)

 Ben devamlı başarılı işe çomak sokan ve yok olmazcılarla baya bir sene aynı alanda çalıştım. İyi şeyler yapıyorsanız ya görmezden geliniyorsunuz ya da size sırt çevriliyor.

 Bir de videoların ve bizlerin ciddi oranda çaba sarfettiği bu videolarda istiyoruz ki daha da büyüyelim ve birbirimize destek olalım. Ailemizi büyütmek istiyoruz. Beşinci yaşımıza kadar en az 10.000 Takipçi kazandıralım ve farkındalığı arttıralım istiyoruz. Videolar da biraz ağır aksak gelecek ama değecek bazı bekleyişlere ;)

 Harekete geçelim. Ne dersiniz? Düşünceleriniz varsa tabiiiiiiii ki dinlemekten ve okumaktan gurur duyarız :)

 İki tekerle kalın, hoşçakalın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder