Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

26 Temmuz 2013 Cuma

Kısa filmler devam ediyor (2)

 İki tekerleğin insanlara kattığı farklı duygular sadece sürmek ile sınırlı değil :) herkes farklı bir yerden vuruyor veya farklı şeyler yaşıyor. Sosyalleşmenin yanı sıra, özgürlüğün farklı bir tanımı, kimileri de ekmek yemekte. Bakalım başka neler varmış ? 

Bicycle Messenger Movie  

Kenton Hoppas'ın yönettiği filmde ise Birleşik Devletler üzerinde çalışan kuryelerin dertleri, görüşleri ve unutamadıkları anları dile getiren bir kısa film olmuş. Bir de ufak sürpriz var tabi. Kullanılan şarkıları ücretsiz indirebiliyorsunuz :)

 




İçerisindeki parçaları indirmek için tıklayınız

Bike to Work
Güne başlamanın binbir türlü hali var. Hele şu sabahları isteksiz kalkmalar yok mu? Bitiriyor adamı. İşe gitmenin binbir türlü hali var yine. Toplu taşıma, kişisel araç ve bisiklet. Tam da şu anda bulunduğumuz hali anlatan güzel bir kısa film "Bike to Work" yollarda eziyet çekmek mi ? Bisikletle güle oynaya işe gelmek mi? Tabi bu kullandığınız araca göre ruh halini de yansıtıyor :) Konusu Khalisa Bollingtarafından kaleme alınmış San Diego'da geçen bir işe gitme hikayesi. Sonunda güzel iki motto ile bitirmesi güzel olmuş. Güne nasıl başlamak isterdiniz ?


The Spokesman
Aralarında en ilginç çekim olan "The Spokesman" sizi zaman tünelinin içine davet edecek. James McDonald adlı amcamızın evi o kadar huzur dolu ki... Sağınız solunuz bisiklet. Onlara öyle titiz bakıyor, öyle ilgileniyor ki evladıymış gibi. İlk bisikletten (Sanırım kopyası olabilir) günümüze kadar gelen tasarım aşamalarını özenle anlatıyor. Eski bir bisiklet buldu mu da hemen onları ilk günkü haline getirmek için elinden geleni yapıyor James Amcamız. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder