Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

1 Haziran 2014 Pazar

Yoga-Kuş-Bisiklet

 6 Nisan'da Engelsiz Pedal önderliğinde gerçekleştirilen Yoga-Kuş gözlemciliği ve bisiklet sürüşüne biz de katıldık. Aradan baya zaman geçmiş tabi fakat yazısını yazmadık bu etkinliğin çünkü asıl videosu 2,5 hafta sürdüğü için çoğu zamanı oraya ayırmak zorunda kalmıştık. Bu yazıda hem yapılan aktivitelerden hem de asıl videonun artan görüntülerinden kalan başka bir bölümü de sunmak istedik.


 Asıl buluşma çoğunlukla tercih edilen Kadıköy-TAK'da gerçekleşti. Sabah herkes geldikten sonra bacakları ısıtmaya, pedalları çevirmeye başladık. Yer olarak Validebağ Korusu seçilmişti.
Validebağ Korusu'nun kısa tarihi için tıklayın


Kadıköy'den çıkarken biraz eğim ile karşı karşıya kalıyorsunuz bunu da güzergah'da not olarak ekleyeyim. Uzman yoga eğitmenleri ile çeşitli nefes teknikleri ve çalışmalar yapıldıktan sonra sıra geldi kuş gözlemciliğine. Havadan bahsetmek gerekirsek, sabah pek de içinizi açacak bir görüntü yoktu hatta yağmur yağacak tahminlerinde bulunduk. Öğlen olduğunda Güneş bize yüzünü çevirmedi, hem havadan hem de kuş gözlemciliği olacağı için şanslıydık çünkü leyleklerin göçlerini izleme fırsatımız oldu. Bunun dışında farklı türleri de gözlemledik.

 Sadece böyle mi geçti ?
Aralarda çeşitli oyunlar, sürüşler gerçekleştirdik. Biraz arkamızda izci grubu vardı. Onlarda hafta sonunu değerlendirmek ve pratik yapmak için kamp kurmuşlardı...

Yazımız buraya kadar :) devamını merak ediyorsanız sizi videolarımızla bırakıyoruz. İlk videomuz film tadında. Kanepenize geçip, rahat rahat izleyebilirsiniz. Daha sonraki bölüm ise :D artan görüntülerden derlediğimiz Director's Cut adlı çalışmamız :)

İyi seyirler

İki tekerle kalın, kendinize çok iyi bakııııın

Seninki kaç vites?






#yoga #kuş #bisiklet #eğlence #etkinlik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder