Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

4 Haziran 2014 Çarşamba

Ne yapacağız ?

 Sevgili gönül dostları nasılsınız ? İyi misiniz? Birazdan çıkacağımız ruhani yolculuğa hazır mısınız peki ? :D bu nasıl giriş yahu? Okuyan da daha ilk dakikadan neden bahsediyor diyecek. Farklı bir boyuta gitmiyoruz merak etmeyin :)

 Ne yapacağız başlığında bu sefer başımıza gelen ufak tefek tabi umuyorum ki ufak tefek dışarıdan (dört tekerlekli ve diğer motorlu araçların yaptıkları) gelen sıkıntıların olduğu durumlarda ne gibi bir şeyler yapılabilir ondan bahsedeceğim. Trafikte iki tekerlekliye saygının az olduğu bir toprak parçasındayız, bu inkar edilemez bir gerçek. Kimimize küfür ediliyor, kimimiz sıkıştırılıyor, kimimizin başına da daha kötü işler geliyor.

 Biraz daha insancıl olan iki tekerli kullanıcılar için, biraz daha sabır diliyorum. Biliyorum çok mal var etrafta ve elinin altındaki motor parçasıyla egosunu salak saçma şişirenler var ama önceliğimiz soğukkanlı olmak. Etrafta seslerini çıkaramayan ve kendilerini ifade edemeyenler genelde bu tip saldırganlıklar gösteriyor, he unutmadan bir de anne karnında yeterli folik asit almamışlar :D

 Eğer başınıza sıkıştırma, sözlü taciz vb. durumlar geldiyse ve fotoğraf çekebilme ihtimaliniz varsa İstanbul Emniyet Müdürlüğüne şikayet edebiliyorsunuz. Burada ekstra olarak jpeg, doc, xls, avi, wma, mp4 formatlarını yollayabiliyorsunuz fakat dosya boyutu 30 mbgeçmemeli ;)

Gönül ister ki, hiç bu işlerle uğraşmamak tabi :) ama yolu yordamı da öğrenmek lazım :)

İstanbul Emniyet'i için gerekli link için tıklayınız

Kendinize dikkat edin, iki tekerle kalın 

Hoşçakalın

Seninki kaç vites ?

#bisiklet #ulaşım #trafik #emniyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder