Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

19 Ekim 2014 Pazar

Fırından taze BİSİKLET KULÜBÜ



 Akıl ve mantığın birleştiği noktada ulaşım çözümlerinden biri olan bisiklet farkındalığı gün geçtikçe büyüyor. Bisiklet ile ilgilenmeyen veya haberler, geziler hakkında araştırma yapmayan kişiler sonradan bu işin içine girdikleri zaman "keşke daha önce yapsaydım" pişmanlıklarını dile getiriyorlar :) Özellikle bu sene sivil toplum kuruluşları ve dernekler ciddi derecede arttı. Bunun yanında gerçekleştirdikleri eylemler ve etkinlikler de göz doldurdu.

 Açıkçası BBG Evi, kızına koca arayan (sözde), bugün neremi açsam veya ne giysem gibi milletin omega seviyesini düşüren programlarla kaplı atmosferde yeni fikirler ve güzel planları görünce içim açılıyor :)

 Buraya nereden geldik?

 Efendim İSTANBUL BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ bu sene itibari ile kendi bisiklet kulübünü kurdu hatta Vatan'a ve millete hayırlı olsun. Twitter üzerinden yaptığımız kısa mesajlaşmalar sonunda soluğu Beşiktaş kampüsünde aldım. Eren-Bora-Burak ve daha sonra eklenen arkadaşlarla güzel sohbet ettik. Hatta manzara da on numara, tam şükela biraz da martı stayla. Kuruluş olarak yanılmıyorsam dört-beş kişinin aklında bisiklet kulübü kurmak geçiyormuş sonra yollar ortak noktada birleşince haliyle bu fikir gerçekleşmiş. İlerleyen zamanda heyecandan (heyecanlarını yüzlerinden okumalısınız) değişik beyin fırtınaları oluştu. Güzel fikirler ve projeleri var. Kendilerine de geldiğimde ilk söylediğim şeylerden biriydi "Çoğu zaman Üniversite'nin önünden geçiyorum ama burasının fazla bisiklete sıcak bakacağını sanmamıştım" Ön yargımı söyledim :) aslında onlarda biraz böyle düşünüyormuş. Biraz sorup-soruşturunca aslında içlerinde de bisiklet aşıklarının olduğunu görmüşler :) çok iyi gerçekten.

Kulüp taze dedik ama öyle oturup bekleyecek halleri yok tabi. Hafta sonu gerçekleşecek olan ODTÜ Bisiklet yarışına da iki kişiyi göndermiş bile. Baya hızlılar yani.

Unutmadan, bu iş de böyle bitmiyor tabi. 20 - 24 Ekim tarihleri arasında öncelikli Beşiktaş kampüsünde stand açacaklar ve herkesin ilgisini merakla bekliyor olacaklar. Nereden olursanız olun, mutlaka gidip, görün derim. Tekrar hatırlatayım başka üniversiteden olun veya olmayın, kulübe katılabiliyorsunuz ;)

 24 Ekim akşamı saat 18:30'da ise kulübe katılmak isteyen arkadaşlarla tanışma ve belki küçük bir sohbet olabilir. Bunu da not olarak ekleyeyim ;)

ve son ekleme olarak, ağırladıkları ve güzel sohbet için çoooooook teşekkür ediyorum kendilerine.

Görüşmek üzere, iki tekerle kalın. Hoşçakalııııııın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder